(VIDEO) Protestul judecătorilor la București

Protestul judecătorilor la București. Zeci de judecători și procurori au protestat în această seară pe treptele Palatului de Justiție din București cerând abrogarea ordonanței de urgență prin care au fost modificate legile justiției. Ei au avut coli format A4 cu mesaje precum ”Respectați statul de drept”, ”Stop ordonanțelor date peste noapte”, ”Independent magistrates = Independent Europe”, transmite g4media.ro.

Magistrații, din nou în stradă împotriva OUG-ul pe legile justiției.

Magistrații au ieșit din nou în stradă pentru a protesta față de refuzul Guvernului PSD-ALDE de a abroga integral OUG-ul lui Tudorel Toader privind legile justiției.

Gepostet von Epoch Times Romania am Montag, 11. März 2019

Pe trotuarul din fața Curții de Apel, zeci de cetățeni au manisfestat și ei în semn de solidaritate cu magistrații. Aceștia au scandat sloganuri precum ”Cinste lor, cinste magistraților”, ”Vă iubim”, ”Nu vrem să fim conduși de hoți”, ”Magistrați, rezistați!”.

Procurorii și judecătorii au anunțat încă de vineri că vor protesta săptămâna aceasta, nemulțimiți fiind de refuzul Guvernului de a abroga ordonanța de urgență 7/2019 și cerând desființarea Secției speciale de investigare a magistraților.

Articole similare
Comentarii