(VIDEO) Vlad Ciobanu, copilul de doar 4 ani din Chișinău care a uimit tot neamul românesc: El știe ce înseamnă Unirea

Vlad Ciobanu, am putea zice copilul geniu de doar 4 ani din Chișinău, care a reușit să îi ridice pe jurații de la Românii Au Talent în picioare și să îi emoționeze până la lacrimi a devenit viral și cunoscut pentru tot neamul românesc.

Poezia Unirea pe care Vlad a recitat-o la Românii Au Talent a cucerit definitiv nu doar juriul care i-a dat patru de „Da”, dar și pe toți cei care simt românește. Filmulețul video al piciului de 4 ani are deja peste 300 de mii de vizualizări pe Youtube.

„Aș vrea să-l aud și pe Iohannis recitând poezia asta”, a spus Florin Călinescu după reprezentația puștiului.

Concurentul de la „Românii au talent” știe aproape 100 de poezii pe care le memora după ce tatăl său le recita în timp ce îi făcea baie. La doi ani și jumătate a învățat-o pe prima, iar de atunci, Vlad a prins gustul versurilor. Mama lui Vlad Ciobanu este coregraf, iar tatăl, jurist. Talentatul puști mai are un frățior, David, în vârstă de un an.

E atât de sensibil să vezi copii la această vârstă care strigă cât de tare pot ei că vor Unirea, care vorbesc despre frații care trăiesc separați de o frontieră, care vorbesc o limbă română frumoasă, pură. Și e atât de dureros să vezi adulți care seamănă furtună pe cele două maluri ale Prutului și care își bat joc de limba țării și de istoria neamului lor românesc.

Articole similare
Comentarii