Accident teribil: 56 de ambulanţe şi 8 elicoptere trimise pe autostradă, unde un autocar cu 75 de oameni s-a răsturnat

56 de ambulanţe şi 8 elicoptere au fost trimise pe autostradă, unde un autocar Flixbus cu 75 de oameni s-a răsturnat. O femeie a murit şi zeci de victime în stare gravă au fost preluate de medici.

Teribilul accident s-a produs sâmbătă, 19 mai, pe autostrada germană A9, în apropiere de Leipzig. O persoană a murit și mai multe au fost grav rănite, informează Der Tagespiegel, citat de observator.tv.

Potrivit unui purtător de cuvânt al Poliției din Weissenfels, la bordul autocarului care circula de la Berlin la München erau 75 de persoane. În afară de pasagera decedată, toate persoanele de la bord au suferit diverse răni, nouă fiind grav rănite, inclusiv șoferul autocarului.

Autocarul s-a răsturnat pe autostradă în jurul orei 17.30 și a fost distrus în totalitate. Poliția suspectează că accidentul s-a produs din cauza adormirii la volan a șoferului.

La locul accidentului au fost trimise 56 de ambulanțe și opt elicoptere. Pasagerii răniți au fost duși la 14 spitale din zonă, a declarat un purtător de cuvânt al poliției.

Articole similare
Comentarii