Acuzații fără precedent aduse președintelui Bulgariei. În ce funcție și-a numit soția

Scandal de proporții în Bulgaria. Președintele Rumen Radev este acuzat că și-ar fi numit viitoarea soție în cadrul Forțelor Aeriene și i-a acordat o locuință de serviciu, iar parchetul de la Sofia a dat publicității interceptări în acest dosar, transmite stirileprotv.ro.

În dovezile deţinute de procuratura de la Sofia, ar fi vorba de tăinuire de documente legate de verificarea de anul trecut a conflictului de interese împotriva lui Radev.

În dosar apar trei înregistrări audio şi transcrierea acestora din timpul unor convorbiri interceptate prin intermediul unor Mijloace Speciale de Interceptare.

Este primul caz din istoria recentă a Bulgariei în care Parchetul anunţă oficial suspiciuni cu privire la comiterea unei infracțiuni de către șeful statului. Mandantul acestuia ar expira peste doi ani.

Dacă justiția ar fi independentă în R. Moldova, în urma investigațiilor făcute de jurnaliştii de investigație în ceea ce priveşte afacerile oamenilor din anturajul preşedintelui Dodon, oare câte dosare penale ar trebui deschise?!

Articole similare
Comentarii