Au jefuit seiful unei bănci și apoi s-au pus să-l taie pentru fier vechi. Trei români și un moldovean arestați în Italia

Trei români s-au lăsat prinşi într-un mod absolut bizar, după ce au spart seiful unei case din Casale Monferrato, Italia. Pentru că era gol şi în loc să fugă, s-au apucat să facă bucăţi mastodontul de metal, ca să-l vândă la fier vechi. Carabinierii i-au prins în flagrant, transmite observator.tv.

Zeci de carabinieri de la stațiile din Gabiano, Murisengo, Fubine și Pontestura au intervenit la un apel de jaf în desfăşurare în oraşul Casale Monferrato.

Mare le-a fost mirarea când au prins un flagrant un grup de 4 persoane, 3 români şi un cetăţean moldovean, care încercau să facă bucăţi un seif de dimensiuni considerabile, aflat în interorul unei case în renovare.

Cei patru au fost surprinși de apariţia oamenilor legii, dar nu au încercat să mintă în legătură cu ceea ce făceau. Astfel, carabinierii au aflat că cei 4 au spart seiful respectiv, dar pentru că era gol s-au gândit să nu plece cu mâna goală şi s-au apucat să facă bucăţi seiful pentru a-l vinde la fier vechi, ca să aibă totuşi un profit.

Cei patru au fost duși la închisoarea Vercelli şi puşi la dispoziția Autorității Judiciare italiene.

Articole similare
Comentarii