Avem o mixtură care miroase urât

Gânduri fierbinți…

Ceea ce trebuia de demonstrat, a fost demonstrat. 74 de deputați au trecut peste toate avertismentele, peste toate protestele, peste (ne)consensul larg din societate, peste toate recomandările care au venit din partea UE, au trecut peste cadavre doar ca să își saleveze propriile cadavre. Și iată așa ne-am ales cu o mixtură care miroase foarte și foarte urât, un sistem electoral mixt care va menține un stat bazat pe frică și șantaj.

Cei 74 de deputați au avut o performanță incredibilă ca în 5 minute să voteze un proiect de lege care schimbă esențial regulile de joc pentru alegerile din 2018.

http://unimedia.info/stiri/video-74-de-voturi–sistemul-mixt-a-fost-votat-in-lectura-finala-136646.html

Mi-e tot mai greu să-i înțeleg pe oamenii care se lasă mânați în turme la protestele pro sistemul mixt. Din ce în ce mai greu. Aceștia primesc salarii de nimic, au condiții mizere în care lucrează, pensii derizorii, dar vin să aplaude, să cânte, să danseze, să susțină un sistem electoral despre care nu înțeleg mare lucru. Ieri uninominal, azi mixt. Ce mai contează, când ai prostimea la dispoziție.

http://unimedia.info/stiri/foto-zeci-de-autobuze-si-microbuze-parcate–sute-de-cetateni–adusi-din-teritoriu-ca-sa-participe-la-manifestatia-de-sustinere-a-votului-mixt-136638.html

Oare când societatea noastră a devenit o turmă? Când am reușit să creștem atâția monștri?

Informația este putere, informați-vă corect!
Cu respect, Elena Robu

Articole similare
Comentarii