Cadoul lui Ghimpu pentru Dodon sau cine pe cine susține

Președintele țării, Nicolae Timofti mai are câteva zile din mandatul său, dar continuă să ia decizii. Nu mă refer acum la alte hotărâri luate de Timofti pe ultima sută de metri, deși cea legată de numirea procurorului general este cel puțin nedemnă. Ar fi putut, din bun simț, să lase această chestiune pentru președintele care a fost ales la 13 noiembrie, așa cum a fost ales. Așa am fi putut afla și noi, cetățenii acestei țări, cum înțelege Igor Dodon să fie președintele R. Moldova și cum se ține de promisiuni. Acum, datorită lui Timofti, Dodon este curat și cu mâinile nepătatate la capitolul numirea procurorului general. Deși și aici sunt rezerve, pentru că ar fi putut contesta la Curtea Constituțională decretul președintelui Timofti, ar fi putut organiza proteste că i s-a luat din prerogativele constituționale.

Am vrut să mă refer însă la alt aspect. Cel legat de demisia ministrului Apărării, Anatol Șalaru. Aflăm că preşedintele Nicolae Timofti a respins solicitarea premierului Pavel Filip privind demiterea ministrului Apărării Anatol Şalaru.

http://unimedia.info/stiri/presedintele-timofti-a-respins-cererea-lui-filip-privind-demiterea-lui-%C5%9Ealaru-125119.html

Asfel, liderul PL, Mihai Ghimpu îi face un cadou prețios chiar la început de mandat președintelui ales Igor Dodon, cel de a-l demite pe ministrului Apărării, Anatol Șalaru. Iată așa, președintele țării, Igor Dodon, va vorbi de la toate tribunele cum își respectă angajamentele din campanie electorală, iar primul dintre ele, demiterea ministrului Apărării a fost realizat.

Frumos cadou, rămân fără cuvinte. Un cadou numai bun pentru Igor Dodon de la … Moș Gerilă.

Articole similare
Comentarii