Când va avea loc mult așteptata dezbatere între Zelenski și Poroșenco

Când va avea loc mult așteptata dezbatere între Zelenski și Poroșenco. După un schimb de replici și mesaje video între cei doi candidați la funcția de președinte al Ucrainei cu privire la locul și data organizării unor dezbateri electorale între cei doi, așa și nu este clar dacă Vladimir Zelenski și Petro Poroșenco vor participa împreună la dezbateri electorale.

Actorul de comedie Vladimir Zelenski a refuzat să participe la dezbateri pe 14 aprilie, care urmau să aibă loc pe Stadionul Olimpic de la Kiev. În schimb, a propus o altă zi, 19 aprilie pentru desfășurarea dezbaterilor între cei doi canidați care au acces în turul doi al alegerilor prezidențiale. Însă, potrivit regulamentelor Comisiei Electorale Centrale de la Kiev, dezbaterile oficiale trebuie să aibă loc doar în studioul televiziunii publice. Iată de ce dezbaterile organizate pe Stadionul Olimpic vor fi considerate neoficiale.

Din această cauză, este incert dacă cei doi candidați se vor putea întâlni în același loc și la aceeași dată pentru a participa la dezbateri.

Articole similare
Comentarii