Caz dramatic în Italia. O tânără de 21 de ani a murit în urma unei operații estetice

tânără, în vârstă de 21 de ani, a murit după ce operația estetică la nas, primită cadou din partea familiei, a mers prost. Maria Chiara Mete a intrat în comă după procedura chirurgicală de la private clinica Casa del Sole din Formia, provincia Latina, și a murit, din păcate, la scurt timp după aceea, scrie Il Messagerro, citat de gazetaromaneasca.com.

Tânăra era nemulțumită de aspectul ei și a fost încântată când a primit banii pentru remodelarea nasului. A călătorit la clinica din Formia, pe 17 iunie, pentru procedura de rinoplastie.

Operația a decurs rău, Maria a intrat în stop cardiac și a ajuns în comă. A fost transportată de urgență într-un alt spital din Latina, unde doctorii au anunțat familia că se află în moarte cerebrală. La scurt timp după tânăra a murit.
Nu a fost clar ce s-a întâmplat, dar avocații familiei au obținut o hotărâre judecătorească pentru analiza tubului respirator folosit în operație, sub suspiciunea că alimentarea cu oxigen a fost întreruptă într-un fel.

Familia a afirmat, de asemenea, că Maria ar fi putut avea o reacție proastă la medicamentele utilizate pentru scăderea tensiunii arteriale și reducerea sângerării în timpul intervenției chirurgicale.

Articole similare
Comentarii