(FOTO) Parada pomenilor de Paști de la PDM în satul Maiei Sandu

E de râs și de plâns în ce ne-am transformat, în ce ne-au trasformat guvernările de-a lungul anilor de Independență. Aceste pomeni înainte de sărbătorile de Paști sunt palme date pe obrajii oamenilor care abia de își duc traiul de la o zi la alta.

Pe drumuri abia practicabile, prin glod, pe dealuri, prin păduri, democrații au pornit parada pomenelor înainte de Paști.

În imaginile de mai jos apar membri ai Biroului Executiv al Tinerilor Democrați de la Fălești, primarul satului Risipeni, Mosoreti Dmitri, asistenta socială din localitate care s-au deplasat în vizită la familia Ursache din localitate, o familie care se află într-o situație destul de grea. Pozele au fost postate pe rețelele de socializare. Apropo, primarul a câștigat mandatul său fiind membru al Partidului Nostru. Anul trecut el a părăsit formațiunea și din câte vedem, este astăzi alături de echipa PDM din raionul Fălești.

Un detaliu interesant: satul Risipeni este localitatea de baștină a liderei PAS, Maia Sandu. Așadar democrații au luat cu asalt această localitate, dar și întregul raion Fălești, unde campania electorală pentru alegerile din toamnă se pare că deja a început. Bătălia este destul de dură și în joc sunt folosite toate armele. Aceste pungi ”democrate” arată cât de jos am decăzut noi ca societate, dacă niște banane, ulei, orez, sare sunt mai presus de demnitatea noastră umană.


  

Și prietenii tăi merită să cunoască această informație. De aceea distribuie pe Facebook, pune LIKE, invită prietenii să aprecieze pagina de Facebook Elena Robu Blog și să se înscrie în grupul Vocea diasporei. 

Informația este putere, informați-vă corect!
Cu respect, Elena Robu

Articole similare
Comentarii