Ilan Șor a rămas fără salariul de deputat. Ordinul a fost semnat de Igor Grosu

Președintele Parlamentului, Igor Grosu, a semnat ordinul prin care deputatul Ilan Șor rămâne fără salariul de parlamentar. Informația a fost confirmată pentru agora.md de șeful Legislativului.

Ilan Șor a rămas fără salariul lunar din cauza absențelor nemotivate de la ședințele noul Legislativ precum și de la ședințele comisiilor parlamentare.

Anterior, speakerul Parlamentului, Igor Grosu, a fost cel care s-a adresat la Comisia juridică a Legislativului cerând ca membrii să se expună în privința evaluării și examinării activității deputatului Ilan Șor de la începutul activității Parlamentului de Legislatura a XI-a în partea ce ține de absențele nemotivate ale deputatului de la orice activitate a Parlamentului.

Precizăm că astăzi la Curtea de Apel Chișinău are loc prima ședința de judecată în dosarul în care Ilan Șor a fost condamnat de prima instanță la șapte ani și jumătate închisoare pentru escrocherie și spălare de bani după ce dosarul a fost strămutat de la Curtea de Apel Cahul. Însă ședință de judecată a fost întreruptă până pe data de 21 septembrie, ora 10.00. Asta  după ce magistratul Stelian Teleucă a solicitat abținerea de la examinarea cauzei. Motivele acestuia urmează a fi examinate de ceilalți membri ai completului, transmite jurnal.md.

 

Articole similare
Comentarii