Kobe Bryant, legenda NBA-ului, a decedat într-un accident aviatic


NBA tocmai a pierdut unul dintre cei mai buni jucători din istoria sa. A jucat la Los Angeles Lakers timp de 20 de ani (1996-2016). Este de cinci ori câștigător al ligii nord-americane și dublu campion olimpic cu Team USA. Intrarea lui în liga profesioniștilor NBA a fost marcată de duelul cu marele său idol, Michael Jordan, la vârsta de doar 19 ani.
Potrivit presei americane (ABC, Variety, Los Angeles Times), „Black Mamba” – așa cum era poreclit –  se afla într-un elicopter privat, alături de cel puțin alte trei persoane. Elicopterul s-a prăbușit și a izbucnit un incendiu. În ciuda intervenției de urgență a salvatorilor, nicio persoană nu a supraviețuit accidentului. Se presupune că și cea dea doua fiică a baschetbalistului a decedat în teribilul accident. 
Cauza prăbușirii este încă investigată de anchetatori.
Fostul sportiv obișnuia să călătorească în elicopterul său privat de ani buni, încă din vremea în care juca pentru Lakers.
Era căsătorit cu Vanessa, alături de care avea patru fiice: Gianna, Natalia, Bianca și Capri, cea mai mică dintre ele, născută în iunie 2019.
Articole similare
Comentarii