La Orhei, imaginea lui Șor e peste tot

La Orhei, nu scapi de imaginea primarului Ilan Șor nici chiar atunci când te conectezi la internet în parcul public din municipiu. Un cititor al blogului www.elenarobu.md, indignat de ceea ce se întâmplă la Orhei, a trimis câteva poze din parcul renovat acum ceva vreme, inclusiv dovada că atunci când vrei să te conectezi la rețeaua de internet, apare poza primarului Ilan Șor.

Ceea ce a ținut să remarce cititorul blogului este că într-o țară normală nu se întâmplă așa ceva. Tindem să ne comparăm cu țări precum Marea Britanie sau Germania, dar sunt sigură că în aceste țări nu veți vedea imaginea vreunui primar pe pagina de logare pe internet într-un parc public.  În cazul de față vorbim despre un parc public și despre servicii publice care sunt prestate cetățenilor. Nu este vorba despre rețeaua privată a cetățeanului Ilan Șor care asigură locuitorii orașului sau oaspeții acestuia cu o conexiune la internet.

Iată încă un exemplu cum resursele publice, administrative sunt utilizate pentru crearea imaginii personale a primarului de Orhei.

Cititorul blogului a ținut să sublinieze de asemenea că la Orhei limba rusă este la ea acasă. În parc, unde se plimbă locuitorii municipiului muzica rusească îți sună în urechi la orice pas. Iată respectul pe care îl purtăm valorilor noastre naționale. Așa că, dacă la intrarea în Orhei este amenajat un stand plin de drapele ale țării, atunci în parcurile publice din Orhei valorile rusești își continuă ”munca” liniștit.

Dacă aveți informații care sunt necesare să fie cunoscute de către public, le puteți trimite pe adresa [email protected]

Articole similare
Comentarii