Mitinguri de susţinere a Laurei Codruţa Kovesi, în mai multe oraşe ale ţării

Mitinguri de susţinere a Laurei Codruţa Kovesi au loc, vineri seara, în mai multe oraşe ale ţării. Cei mai mulţi oameni au ieşit în stradă la Sibiu, unde mărşăluiesc 1.000 de persoane, în timp ce la Timişoara oamenii cer alegeri anticipate, transmite mediafax.ro.

Sibienii s-au întâlnit în jurul orei 18.00 în Piaţa Mare, purtând steaguri tricolore pe care au scris mesaje de susţinere a Laurei Codruţa Kovesi. De asemenea, oamenii au adus pancarte pe care au scris mesaje pro-Kovesi.

Susţinătorii Codruţei Kovesi au scandat „Codruţa nu uita, Sibiu-i de partea ta”, „Tudorele fă ceva! Dă-ţi demisia!”, „Jos Tudorel, Codruţa la Guvern” sau „Vrem Codruţa la Bruxelles”.

De asemenea, oamenii au scandat şi împotriva Guvernului şi a liderilor PSD şi ALDE, considerând că acţiunile din justiţie din ultima perioadă reprezintă acte de intimidare la adresa fostului procuror şef DNA.

La Cluj-Napoca protestează peste 300 de persoane, pentru a dua zi consecutiv, faţă de ceea ce ei numesc „intimidările Guvernului” la adresa fostului şef al DNA, Laura Codruţa Kovesi.

Participanţii la mitingul de vineri din Piaţa Unirii au pancarte cu mesaje precum „Refuzăm să fim conduşi de oameni necinstiţi, cu condamnări penale pentru furt de voturi şi furt din banii cetăţenilor”, „Jos Guvernul – Clujul dă exemplu” sau „M-am băgat la somn în 2019 şi m-am trezit în 1989”.

Ei au scandat „Kovesi nu uita, Clujul e de partea ta”, „Justiţie nu corupţie”, „Kovesi pentru toţi să scăpăm ţara de hoţi”, „Vrem UE nu PSD”, „Vrem anticipate” şi „Jos Guvernul”.

Articole similare
Comentarii