Presa rusă: Putin a devenit tată de gemeni. Informația este ținută în mare secret

Iubita preşedintelui rus Vladimir Putin, fosta gimnastă Alina Kabaeva, a născut gemeni într-o clinică din Moscova, scrie presa rusă, citată de adevarul.ro.

Potrivit site-ului Dom2Life.ru, preluat pe larg de presa rusă, Alina Kabaeva a născut pe 7 mai la Maternitatea Kulakov din Moscova. Surse apropiate dosarului spun că fosta gimnastă a adus pe lume doi băieţi.

Pe 7 mai, Maternitatea Kulakov a fost păzită de un dispozitiv impresionant de securitate. Mai mult, accesul la etajul patru a fost permis doar anumitor cadre medicale.

În vârstă de 36 de ani, Alina Kabaeva este campioană olimpică, dublă campioană mondială, cvintuplă campioană europeană şi sextuplă campioană a Rusiei la gimnastică ritmică. Viaţa ei personală rămâne un mister.

Presa neafiliată Kremlinului scrie că este iubita lui Putin. Moskovski Korrespondent, prima publicaţie rusă care a dat această informaţie, a fost închisă în octombrie 2008.

Potrivit zvonurilor, Alina Kabaeva are doi fii, născuți în 2008 și 2015. În ultima vreme, Kabaeva apare tot mai rar la evenimente publice și încearcă să evite comunicarea cu jurnaliștii.

Liderul de la Kremlin mai are două fete cu fosta sa soţie Liudmila Putina.

Articole similare
Comentarii