Tânărul erou care l-a oprit cu mâinile goale pe atacatorul care a ucis 49 de oameni în Noua Zeelandă

Autorul atacului de la moscheile din Noua Zeelandă a fost oprit de un tânăr din a comite şi mai multe crime. Potrivit martorilor, eroul a reuşit să-i ia arma lui Brenton Tarranton şi l-a făcut să fugă, în plin atac, scrie observator.tv.

Scena violentă s-a consumat la cea de-a doua moschee. După ce a ucis 41 de oameni în prima, Brenton Tarrant s-a dus la Centrul Islamic Linwood, pentru a ucide şi mai mulţi musulmani.

L-a înfruntat cu mâinile goale

A deschis focul în timp ce 60-70 de oameni erau acolo, spun martorii. Syed Mazharuddin, un supravieţuitor, a dezvăluit pentru New Zealand Herald că planul atacatorului a fost dat peste cap de un tânăr din moschee, care l-a înfruntat cu mâinile goale.

Syed Mazharuddin mai spune că un prieten a fost împuşcat în cap, iar un altul în piept. Atacul de la cele două moschei din Christchurch s-au soldat cu 49 de morţi şi peste 20 de răniţi. A fost transmis live pe Facebook, pe contul teroristului. Brenton Tarrant a fost prins ulterior, de asemenea, în mod eroic, de un singur poliţist, într-o acţiune spectaculoasă, în plină stradă.

Articole similare
Comentarii