Un om pierdut nu are cum să câștige un război

Un om pierdut nu are cum să câștige un război. Așa a arătat președintele Rusiei, Vladimir Putin, într-o cameră în fața unei mulțimi de reporteri, în timp ce aștepta să se întâlnească cu omologul său turc, Recep Tayyip Erdogan, la Teheran.

Unele gesturi au fost bine lucrate, altele sunt pur și simplu firești, care nu pot fi ascunse nici măcar de cei mai mari KGB-iști.

Stânjenit, frustrat, nervos. Așa poate fi văzut Putin în imaginile surprinse de The Guardian și care au devenit virale.

A fost o situație inedită pentru liderul rus, care și-a construit reputația de a-i ține pe liderii mondiali să aștepte, intenționat, uneori ore întregi, când trebuiau să înceapă discuțiile programate la ore clare.

 

Putin trebuie cât mai repede oprit, pentru ca oamenii nevinovați din Ucraina să nu mai fie uciși de bombele rusești. Imaginile de mai sus reprezintă o dovadă în plus că acest război absurd nu poate fi câștigat de Rusia lui Putin.

E tot mai aproape momentul când unii lideri mondiali vor cădea, iar alții le vor lua locul. Pentru noi, românii din Basarabia, drumul spre reunirea cu România este ca și deschis. E nevoie de mai mult curaj și de o mobilizare în masă pentru a realiza acest deziderat al neamului românesc.

Articole similare
Comentarii