(VIDEO) Condițiile lui Zelenski pentru dezbaterile cu Petro Poroșenco

Candidatul la funcția de președinte al Ucrainei, Vladimir Zelenski a acceptat provocarea de a participa la dezbateri, invitație venită din partea actualului președinte al Ucrainei, Petro Poroșenko. Un clip video în care își expune condițiile de participare la dezbateri a fost postat pe pagina de Facebook a actorului, transmite www.currenttime.tv.

“Candidații trebuie să treacă obligatoriu un examen medical și să demonstreze oamenilor că printre ei nu există alcoolici sau dependenți de droguri. Țara are nevoie de un președinte sănătos. În semn de respect față de cel puțin o treime din cetățenii ucraineni, trebuie să spuneți public că dezbaterea nu va avea loc cu marioneta Kremlinului sau Kolomoisky sau cu un clovn, ci cu candidatul la președinția Ucrainei, Vladimir Zelenski. Vă dau 24 de ore”, a spus Zelenski, folosind un limbaj plin de jargoane.

Я іду на дебати.

Gepostet von Владимир Зеленский am Mittwoch, 3. April 2019

De asemenea, Zelenski a prezentat și alte condiții: a propus ca locul pentru dezbateri să fie stadionul Olimpic și a pledat pentru o transmisiune directă a dezbaterilor la toate televiziunile din Ucraina.

Articole similare
Comentarii