(VIDEO) Copil desculţ, uitat în frig în curtea din spate a unei grădiniţe

Un copil de aproape trei ani a fost lăsat, închis, afară, în ger, în curtea din spate a unei grădiniţe din Rusia. Educatoarea uitase pur şi simplu de el. 

Potrivit martorilor, incidentul a avut loc după prânz, în data de 15 februarie 2019, la grădiniţa nr. 58, din Ozerk. Videoul a provocat o adevărată revoltă printre internauţi, indignaţi de întregul incident şi de neatenţia supraveghetorului, scrie observatorul.tv.

“Lângă o grădiniţă, în curtea din spate, o tânără mamă cu un cărucior, a auzit plânsetul isteric al unui copil. Uitându-ne prin împrejurimi am aflat locul din care veneau sunetele, copilul era închis în curtea din spate şi nu era nimeni în jur” a povestit un martor al incidentului.

“Am mers în grădiniţă, ne-am îndreptat spre tutore, în timp ce tânăra a mers după chei, eu am stat să calmez copilul. Avea în jur de 2-3 ani, arăta bolnăvicios şi tot ce putea să spună era că “îi este foarte frig”. Avea o mănuşă şi doar o cizmă în picior. Stătea acolo strigând de mai bine de jumătate de oră. Am fost şocată de ceea ce se întâmplase. Cum să uiţi copilul afară, nu îi numeri înainte să îi bagi înăuntru? Am aflat ulterior că educatoarea era o fată tânără şi că era prima ei zi de lucru” a continuat aceasta.

Nici mama copilului nu a fost fericită să audă că propriul ei copil a fost lăsat afară, în ger, închis în curtea grădiniţei. Ea a lăsat un comentairu pe reţelele de socializare unde şi-a arătat revolta şi indignarea faţă de modul în care copilul său a fost tratat.

Comisia de anchetă a început să verifice grădinița din Ozersk, unde profesorul a uitat un copil închis în curtea din spate. Băieţelul a fost găsit de trecători, plângând în hohote. Tot ei au filmat şi scena şi au publicat-o ulterior pe reţelele sociale.

https://vk.com/video-66322912_456240218
Articole similare
Comentarii