(VIDEO) După ce a uimit Italia prin vocea sa, moldoveanul Ion Dodon vorbește despre prestația sa la Românii au talent: ”Mai fac un pas în înțelegerea acestei lumi”

 

Ion Dodon are 28 de ani, este originar din Chișinău, iar de mai bine de 13 ani este stabilit la Bologna, în Italia împreună cu familia sa. Ca și alte zeci de mii de familii de moldoveni și familia lui Ion a emigrat din Moldova pentru o viață mai bună. În prezent, tânărul lucrează la o fabrică de prelucrarea a fierului.

Ion Dodon a devenit cunoscut odată cu performanțele pe care le-a obținut la concursul de talente din Italia ”Tu si que vales” (Știi că valorezi). Tânărul moldovean a uimit cu vocea sa juriul italian, dar și publicul grație căruia a ajuns în finala concursului.

După ce a uimit Italia prin vocea sa, moldoveanul Ion Dodon participă și la concursul de talente din România ”Românii au talent”. În cadrul ediției din data de 8 martie, Ion Dodon a obținut 4 de DA din partea juriului și multă, multă apreciere a talentului său.

Iată primele reacții ale tânărului, după frumoasa prestație de la Românii au talent, împărtășite pentru portalul de știri www.elenarobu.md:

”Atunci când există posibilitatea de a cânta, eu merg acolo cu mult, mult drag. A fost o experiență foarte frumoasă. M-am simțit bine.

A fost foarte emoționant, de fapt eu mă emoționez de fiecare dată înainte de a ieși pe scenă.

Deseori trebuie să văd înregistrarea video pentru ca să-mi dau seama cum a fost. Memorii rămân puține, de la emoții, probabil. Momentul propriei prestații este un moment delicat pentru mine. Îmi este complicat să primesc complimente, cred că e la fel, sau nu cu mult mai ușor (cel puțin pentru mine) decât să primesc critici. A fost foarte plăcut. Am auzit cuvinte frumoase în adresa prestației mele, mai multe decât au fost difuzate la televizor. Au avut de suferit doar modestia și firea mea introvertă. Restul a fost extraordinar”, a declarat Ion Dodon pentru www.elenarobu.md.

Tânărul a mai spus că îl așteaptă o perioadă de pregătiri intense, că are de luat decizii importante și de lucrat cu multă străduință.

”Așteptările mele sunt aceleași ca de obicei. Vreau să mai fac un pas în creșterea mea personală, un pas în plus în înțelegerea acestei lumi, cu obiectivul de a mă maturiza, ca persoană și ca artist”, a mărturisit Ion Dodon pentru www.elenarobu.md.

Îi urăm mult, mult succes lui Ion Dodon și să ajungă cât mai departe în concursul Românii au talent, de ce nu să îl câștige chiar!

În decembrie 2017 realizam un interviu cu Ion Dodon pe care îl puteți urmări aici.

Interviu cu Ion Dodon, moldoveanul care a uimit Italia prin vocea sa

Articole similare
Comentarii