(VIDEO) Reacția prințului Harry după ce a devenit tată pentru prima dată. Ce spune despre numele copilului

Prințul Harry a declarat, luni, că nașterea primului său fiu a fost cea mai frumoasă experiență pe care a trăit-o vreodată, informează BBC.

Prințul Harry a devenit pentru prima dată tată, după ce soția sa, Meghan Markle, ducesa de Sussex, a născut luni dimineață un băiat.

Harry a declarat, vizibil emoționat, că băiatul și mama se simt foarte bine, informează BBC.

“Sunt foarte fericit să anunț că suntem părinții unui băiețel, un  băiețel foarte sănătos. Mama și copilul se simt foarte bine. A fost cea mai minunată experiență pe care mi-aș fi putut-o imagina. Cum reușesc femeile să facă ceea ce fac, este peste puterea mea de înțelegere. Suntem încântați și vrem să mulțumim tuturor pentru sprijinul și dragostea pe care ni le-au arătat. A fost uimitor”, a declarat prințul Harry.

Întrebat dacă s-au hotărât la un nume, prințul Harry a menționat că încă se gândesc, deși au avut destul timp la dispoziție.

Ducesa a intrat în travaliu luni dimineaţă, iar prinţul Harry a stat alături de ea.

Copilul este al şaptelea în linia succesiunii la tronul britanic, după prinţul de Wales (prinţul Charles), ducele de Cambridge (prinţul William) şi cei trei copii ai lui – prinţul George, prinţesa Charlotte şi prinţul Louis -, şi ducele de Sussex (prinţul Harry).

Articole similare
Comentarii