„Bucurie în Mișcare”: Ministrul Mediului și colega noastră, Elena Robu au alergat pentru „Creatorii de viitor”

Sute de persoane au venit sâmbătă în Parcul Valea Morilor pentru a susține „Creatorii de viitor”. Vorbim despre cei 10 liceeni aleși să reprezinte țara noastră la cel mai important eveniment destinat performanței în Educație din România.

„Astăzi alergăm în Valea Mroilor alături de copii, de tineri și de adulți ca să susținem echipa Creatori de viitor Moldova să partcipe în iulie în Romania la un proiect educațional”, a menționat președintele Asociației 11even, Ovidiu Neamțu.

„Nici nu mai știu al câtulea eveniment este din această campanie. Pe parcursul săptămânii am fost în peste 50 de instituții de învățământ și ne-am jucat cu copii de până la 10 ani. Cred că e al „n”-lea eveniment din această săptămână”, a subliniat la rândul ei, coordonatoarea „Bucurie în Mișcare” Moldova, Olga Cortac.

La eveniment au fost prezenți oameni de toate vârstele și din diverse domenii de activitate. Printre ei s-au numărat ministrul Mediului, Valeriu Munteanu și jurnalista Elena Robu.

La final publicul a rămas impresionat de evenimentul frumos organizat.

Prima ediție a Festivalului „Bucurie în Mișcare” în Republica Moldova a fost organizată de Asociația 11even și reațeaua de supermarketuri Kaufland. Săptămâna se  încheie duminică, 22 mai, cu un Festival la care sunt așteptați și cei mici și cei mari în parcul Dendrariu unde vor avea parte de mai multe surprize, iar seara va culmina cu un concert aniversar Gândul Mâței.

 

Articole similare
Comentarii