Susținem producătorul autohton: la Salonul „Cosânzeana” devii o adevărată Cosânzeană

Chiar de la începutul realizării emisiunii Alb&Negru, mi-am propus să promovez producătorii autohtoni din domeniul industriei textile. Iată de ce am ales să port în cadrul emisiunilor vestimentație produsă de designerii autohtoni. Avem, în acest sens, o colaborare frumoasă cu brandurile Mallena, NaneTTy, dar și primul salon vestimentar autohton Cosânzeana.

Aici puteți urmări un subiect realizat de colega mea, Marcela Zămosteanu despre ceea ce oferă momentan Salonul Cosânzeana.

Elena Robu, prezentatoarea emisiunii Alb&Negru de la UNIMEDIA, a hotărât să-și aleagă ținutele pentru următoarele emisiuni. Pentru că ține la imaginea ei, Elena a decis să probeze mai multe piese vestimentare de la producătorii autohtoni. Nu a stat mult pe gânduri și a mers la Salonul „Cosânzeana”, unde a avut parte de o gamă largă de produse și un consultant pe măsură.

Ghidată de Angela Baranețchi, proprietarea salonului „Cosânzeana”, Elena și-a selectat piesele vestimentare.

Printre varietatea de piese vestimentare a magazinului Cosânzeana, un colț este dedicat portului național. Astfel, iile Alinei Bradu n-au putut să treacă neobservate de ochii colegei noastre.

Dacă sunteți în căutarea unor ținute care să vă scoată-n evidență personalitatea, nu ezitați să vizitați Salonul Consânzeana. Îl găsiți pe strada Ștefan cel Mare 184 și nu uitați: „Hainele spun despre tine lucruri pe care tu nu le poţi spune”.

Articole similare
Comentarii