Fericirea în Alb&Negru a Elenei Robu

Am împărtășit pentru știripozitive.eu din lucrurile, momentele care mă fac fericită în fiecare zi. O persoană dacă nu este împlinită în plan personal, nu poate fi eficientă și pe plan profesional. Armonia este una deplină dacă te simți bine atât în familie, cât și în carieră. Mulțumesc colegilor de la stiripozitive.eu că mi-au oferit ocazia să arunc o privire în interiorul meu și să găsesc acolo momentele care mă fac fericită.

Iată ce înseamnă pentru mine fericirea:

Jurnalista Elena Robu, așa cum scrie pe blogul elenarobu.md este fidelă valorilor naționale, adevărului, responsabilității civice, promtitudinii și echidistanței. Iubește să călătorească, să cucerească munții și să îmbrățișeze marea. Jurnalista are o experiență de 12 ani în domeniu și este deținătoarea premiului „Cel mai bun jurnalist al anului” în 2011. A realizat, de-a lungul anilor emisiuni de dezbateri pe teme social-politice, talk-show-uri cu participarea celor mai importante figuri de pe scena politică din R. Moldova. În prezent, este realizatoarea și moderatoarea emisiunii AlB&Negru, singura emisiune realizată în spațiul online. În interviul de mai jos, o vom descoperi pe Elena Robu dintr-un alt unghi, cel al fericirii.

Răsăritul soarelui, munții, lucrurile mărunte, oamenii care-i apar în cale, îi aduc fericire jurnalistei Elena Robu:

Fericirea este atunci când un apus de soare îți dă puteri și aripi să continui pe drumul tău.

Fericirea este atunci când te trezești la ora patru dimineața ca să prinzi un răsărit de soare splendid deasupra Nistrului, la înălțimea celor 656 de scări pe care le urci spre Lumânarea Recunoștinței de la Soroca.

Fericirea este atunci când ceea ce scriu pe blogul elenarobu.md este înțeles corect, este informativ și util pentru cititori.

Fericirea este atunci când te poți bucura de toate lucrurile mărunte, care ți se întâmplă în fiecare zi. Fericirea este atunci când oamenii îți mulțumesc pentru ceea ce faci.

Fericirea este atunci când întâlnești oameni speciali în călătoria ta.

Fericirea este atunci când, după cel mai chinuitor parcurs urcând și coborând prin munți timp de șapte ore, găsești în interiorul tău ultimele forțe ca să ajungi pe cel mai înalt munte din România, Vârful Moldoveanu, când ești recunoscătoare că ți-ai atins obiectivul propus.

Fericirea este atunci când poți citi dincolo de cuvinte și auzi dincolo de tăcere.

Fericirea este atunci când niciun râu nu este prea lung de străbătut și niciun munte prea greu de urcat.

Articole similare
Comentarii