Cadoul sau obligația Silviei Radu

Potrivit dexonline.ro, ”cadou” înseamnă un lucru dăruit cuiva. Așadar, (ne)primara Silvia Radu anunță chișinăuenii că Primăria le-a făcut cadou un covor de flori în scuarul Catedralei din centrul orașului. Atenție! un cadou… doar că pe banii publici, adică tot pe banii chișinăuenilor. Iată un exemplu pe față ce înseamnă manipularea opiniei publice și cum este folosit acest procedeu în scopuri politice și electorale.

Este vorba despre un covor de flori care i-a costat pe locuitorii capitalei nici mai mult nici mai puțin decât aproape 2 milioane de lei, o floare având prețul de 11 lei și 2 bani.

(doc) Compania de la care Primăria a cumpărat „darul floral” de 1,98 milioane pentru chișinăuieni

Așadar, nu credeți în toate minciunile pe care vi le spun autoritățile. Amenajarea spațiilor verzi este o responsabilitate a primăriei. Deci, aceste flori nici pe departe nu sunt un cadou, ci o responsabilitate a unei Primării care are grijă de spațiile verzi din oraș. Fiți vigilenți atunci când primarii se laudă că au cumpărat troleibuze, că au reparat străzi, că au vopsit bănci și multe altele.

De fapt, aceste acțiuni nu sunt decât responsabilități pe care ei și le-au asumat în fața alegătorilor, în fața cetățenilor. Este un lucru firesc, nimic mai mult. Iar toate aceste acțiuni ar trebui să fie contabilizate de către alegători în fața urnelor de vot: cine și ce a făcut, cine și cât a mințit. Apoi să vă dați votul pentru cel pe care vreți să îl angajați în serviciul vostru și nicidecum invers.

Și prietenii tăi merită să cunoască această informație. De aceea distribuie pe Facebook, pune LIKE, invită prietenii să aprecieze pagina de Facebook Elena Robu Blog și să se înscrie în grupul Vocea diasporei. 

Informația este putere, informați-vă corect!
Cu respect, Elena Robu

Articole similare
Comentarii