Cum este văzut Igor Dodon la București

”Dacă este să păstrăm limbajul diplomatic, Igor Dodon este văzut ca un președinte care nu prea are la inimă România. Să nu creadă Igor Dodon că atunci când se exprimă cu sintagme de genul ”frații noștri de peste Prut” poate să își șteargă acele ieșiri furibunde împotriva României și a românilor, ieșiri pe care le-a avut de-a lungul timpului de când este politician”.

Declarațiile au fost făcute de către secretarul de stat al Departamentului pentru relația cu R. Moldova din Guvernul României, Ana Guțu, la emisiunea ”Vocea Diasporei” difuzată pe Portalul Nr.1 al Diasporei ER NEWS.

Întrebată dacă anumite relații trebuie menținute și cu președintele de la Chișinău, Ana Guțu a amintit despre faptul că Igor Dodon s-a fotografiat cu Klaus Iohannis la niște întruniri internaționale și doar atât.

”Igor Dodon nu a efectuat nicio vizită oficială la București. A rămas foarte puțin timp până la următoarele alegeri, trebuie întrebați cei de la președinția României dacă va exista o asemenea vizită. Plus că e timp de pandemie și acum sunt alte priorități și mobilitățile politice sunt și ele sistate”, a ținut să precizeze secretarul de stat al DRRM, Ana Guțu.

Emisiunea integrală o puteți urmări accesând link-ul de mai jos:

Articole similare
Comentarii