Cumpără un bilet pentru cei dragi la spectacolul aniversar al lui Gheorghe Urschi

Pe 1 aprilie, de ziua umorului, maestrul Gheorghe Urschi ne așteaptă pe toți la Palatul Național, la spectacolul său aniversar “70 ani de-acasă cu Gheorghe Urschi”, începând cu ora 18.00. În cadrul evenimentului, creația maestrului Gheorghe Urschi va fi cântată și jucată de aproape 100 de interpreți și actori, iar aproximativ 70% din ceea ce va fi prezentat pe scenă va fi în premieră. De asemenea, pe scenă va urca și prietenul de-o viață al mestrului, actorul român Alexandrul Arșinel. Spectatorii vor fi frumos surprinși de cât de mult a “renăscut” regele umorului moldovenesc.

Spectacolul este organizat sub egida Ministerului Culturii, iar prețurile sunt destul de accesibile și variază între 200 și 500 de lei.

Ce putem face noi, cei care suntem departe de țară și nu vom fi pe 1 aprilie acasă, pentru a participa la spectacol. E simplu, putem cumpăra bilete pentru cei dragi din Moldova. Un cadou de primăvară și o șansă unică de a-l revedea în scenă pe maestrul Gheorghe Urschi.
Biletele le găsiți online (în link-urile de mai jos) și în plus, sunt cu livrare.
https://m.fest.md/ro/evenimente/concerte/concert-aniversar-gheorghe-urschi
https://iticket.md/event/concert-aniversar-gheorghe-urschi

Maestrul Gheorghe Urschi abia așteaptă publicul dorinic să îl revadă pe scenă. Este poate cel mai important spectacol de până acum al regelui umorului moldovenesc. A-l rata înseamnă o mare pierdere culturală și spirituală. Aici găsiți articolul meu despre vizita pe care i-am făcut-o maestrului la mijloc de februarie.

În vizită la maestrul Gheorghe Urschi

Pentru oamenii dragi de acasă eu cumpar bilete la spectacolul “70 ani de-acasă cu Gheorghe Urschi”, maestrul care aduce voie bună moldovenilor de pretutindeni. Vă îndemn și pe voi să le faceți o surpriză celor de acasă.

Și prietenii tăi merită să cunoască această informație. De aceea distribuie pe Facebook, pune LIKE, invită prietenii să aprecieze pagina de Facebook Elena Robu Blog și să se înscrie în grupul Vocea diasporei

Informația este putere, informați-vă corect!
Cu respect, Elena Robu

Articole similare
Comentarii