El e primul fotbalist moldovean cu contract profesionist la campioana Franței Paris Saint-Germain

1

Campioana Franței Paris Saint-Germain are plăcerea să anunțe semnarea primului contract profesional cu fotbalistul moldovean Virgiliu Postolachi. Contractul cu atacantul moldovean este valabil până în 30 iunie 2021.

Virgiliu Postolachi are doar 18 de ani, este originar din Edineț și deja s-a făcut remarcat pentru clubul Paris Saint-Germain. Ajuns la Centrul de Formare din Paris, în 2013, Virgiliu a marcat de două ori în finala Campionatului U17 unde clubul a câștigat împotriva AS Monaco (3-0). Meciul a avut loc pe 3 iunie 2017.

După ce a semnat primul său contract profesionist cu Paris Saint-Germain, Virgiliu Postolachi a declarat că acesta a fost un obiectiv al său de care este foarte mândru.

„A fost un obiectiv de a semna acest prim contract profesional la Paris Saint-Germain. Sunt foarte mândru. Dar cel mai greu lucru abia acum urmează. Trebuie să continui să lucrez pentru a juca la cel mai înalt nivel. Am avut ocazia să mă antrenez cu grupul profesional de câteva ori în sezonul trecut, așa că am ambiția de a mă întoarce acolo pentru că nu este nimic mai bun decât să lucrez cu cei mai buni jucători din lume pentru a progresa”, a spus atacantul moldav.

Clubul îi urează lui Virgiliu o carieră profesională plină de succes alături de Roșii și Albaștrii.

Comentarii Facebook

comments

Distribuie.
error: Content is protected !!