Exclusiv: Vera Zadoinov, fiica avocaților Violeta și Roman, protagonista noului clip video al trupei Carla’s Dreams

Vera, fiica cea mare a soților Violeta și Roman Zadoinov, stabiliți de ceva vreme în SUA, este protagonista noului clip video al trupei Carla’s Dreams. Piesa ”Lacrimi și Pumni în Pereți” a fost lansată astăzi.

Se pare că Vera a ținut această colaborare în secret. Mama fiicei, Violeta Gașițoi-Zadoinov mărturisește, pentru blogul www.elenarobu.md că Vera nu a scos niciun cuvânt până astăzi că a colaborat cu renumita trupă Carla’s Dreams.

”Am fost plăcut surprinsă ca și toți cei ce ne cunosc. Vera își face studiile în Los Angeles la facultatea de Teatru și film. A plecat de lângă noi imediat ce a finisat Liceul și a spus că se va descurca singură și că anume aceasta e profesia pe care vrea să o urmeze. Prima experiență pe platou a avut-o la 14 ani în Ucraina alături de regizorul Valeriu Jereghi care a și descoperit-o și a încurajat-o că ea trebuie și poate fi o actriță bună”, a povestit Violeta Gașițoi pentru www.elenarobu.md.
Mama Verei mai spune că fiica lor a plecat în Los Angeles unde timp de un an a făcut studii. ”A fost și este implicată în mai multe proiecte de film din LA, proiecte comerciale, a mai avut filmari în videoclipuri ale artițtilor străini. Primul a fost filmat când am aterizat în New York. Cam peste 2 săptămâni a fost selectată pentru o producție. Vera nu vorbește despre proiectele în care este implicată din mai multe motive, dar și pentru că este un copil foarte modest. Așa a fost și cu această colaborare cu Carla’s Dreams. Nu a vorbit și nu a scos un cuvânt. Tot ce am știut a fost că va colabora pentru o producție autohtonă. Ea ține foarte mult la Moldova și mereu a spus ca va colabora cu cei de acasa ori de câte ori va avea ocazia. Și dacă va avea nevoie cineva de ajutorul ei, desigur poate apela.

Îmi doresc mult să își urmeze visul și să reușească să ajungă exact acolo unde își dorește, iar noi părinții o vom susține, deși această industrie e atât de dură încât uneori pe bune ne facem griji, dar cine nu își face griji.


Eu mă bucur că am reușit să îi împlinim visul să ajungă în SUA. De prin clasa a 5-a spunea că aici vrea să ajungă și să își facă studiile și mă bucur că această țară permite tinerilor să se dezvolte și la 18 ani deja să aibă posibilitatea să combine studiile cu munca, astfel copii devin independenți, inclusiv financiar și credeți-mă că traiul în SUA e foarte scump”, a povestit Violeta Gașițoi.

Pe Vera Zadoinov o puteți admira în clipul de mai jos.

Articole similare
Comentarii