(FOTO) Un parcurs de 17 km pe jos cu vederi minunate ale munților Alpi

Vremea frumoasă din acest week-end cu temperaturi de 18 grade C ne-a alungat afară din casă. Am ales un parcurs de 17 km pentru a admira localitățile care au o vedere magnifică spre munții Alpi. Cerul senin ne-a permis să admirăm în toată splendoarea lor munții.

Pe traseu am descoperit și o cursă de automobile organizată în apropierea localității
Valfleurie, la 20 km de Saint-Etienne. Evenimentul a atras atenția localnicilor, care au venit să urmărească această cursă de automobile.

De asemenea, un punct de atracție al traseului au fost și aceste vestigii romane, care amintesc de un apeduct de pe vremea Imperiului Roman.

Iată o modalitate plăcută de a petrece un week-end în sânul naturii, de a te relaxa și a prinde noi puteri pentru săptămână care vine.

Este stilul de a se odihni al francezilor: nu în casă în fața televizorului, dar afară, mergând pe jos sau cu bicicleta, făcând trasee și redescoperind locurile din împrejurimi. Un stil care ar fi bine să fie împrumutat și de moldoveni, pentru a avea o minte sănătoasă într-un corp sănătos, pentru a dezvolta o gândire critică și sănătoasă.

Articole similare
Comentarii