Grav accident de circulație în Germania. O mașină a intrat sub un TIR condus de un român

Un şofer român de TIR a fost îngrozit după ce a văzut cum arată maşina înfiptă sub camionul lui, în dimineața de vineri, 11 ianuarie, pe o autostradă din Germania.

Tragedia s-a produs în jurul orei 04.50, pe autostrada A2 din Germania, între ieşirea Braunschweig Est şi intersecţia Wolfsburg / Königslutter.

Şoferița unui autoturism a murit pe loc după ce a intrat în plin, cu viteză foarte mare, în remorca unui TIR înmatriculat în România.

Ca urmare a intervenţiei salvatorilor de la Descarcerare, care s-au chinuit zeci de minute să o scoată pe femeia moartă din autoturismul înfipt sub camionul românesc, traficul rutier către Magdeburg a fost închis total.

Potrivit presei din Germania, autoturismul aflat sub remorca TIR-ului a fost târât pe o distanţă de câteva sute de metri până ce şoferul român de TIR a realizat că ceva s-a întâmplat şi a oprit.

În momentul în care s-a dat jos pentru a verifica partea din spate a maşinii, şoferul român a rămas îngrozit, notează regionalbraunschweig.de, citat de Observator.

Maşina era strivită sub remorcă, iar şoferița era moartă.

Poliţiştii germani au deschis o anchetă pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs accidentul.

Articole similare
Comentarii