Groaznicul accident din Kaluga: Ajutor pentru profesoara din Căușeni care a decedat

Tragicul accident din Kaluga a luat viața a șase cetățeni ai R. Moldova. Alți opt moldoveni sunt internați în spital cu traumatisme. Accidentul, în care au fost implicate trei unități de transport, a avut loc în dimineața zilei de 4 august, pe traseul M3 spre Ucraina, în apropiere de regiunea Kaluga, Federația Rusă.

Printre victime se regăsește și profesoara de chimie, Nadejda Căpățână de la Liceul Teoretic „A.Mateevici” din orașul Căușeni, mamă a doi copii. Instituția a venit cu un mesaj de condoleanțe pe pagina de Facebook a Liceului, precizând totodată unde se pot adresa cei care vor să contribuie financiar pentru eventualele cheltuieli.

”Astăzi, a trecut în eternitate profesoara de chimie- Nadejda Căpățină, cea care mereu încuraja, excela prin perseverență, curaj, profesionalism și prietenie. A decedat în groaznicul accident din Kaluga, rămânând o pierdere enormă pentru întreg cadru didactic, elevi și, desigur, apropiați. Condoleanțe rudelor și familiei, va rămâne în amintirea tuturor ca o persoană senină, blajină și gata să ofere ajutor! Dumnezeu să o odihnească în pace!
Cei care vor să ajute și să contribuie financiar pentru eventualele cheltuieli, pot apela la 078766904”.

Guvernul a anunțat că va acoperi cheltuielile de repatriere a celor șase moldoveni decedați la Kaluga.

Este din ce în ce mai nesigur să te deplasezi în microbuze, autocare, mașini de ocazie. Din păcate, prea multe tragedii se întâmplă pe drumurile de acasă și din străinătate. Viața a devenit prea scumpă, iar moartea nu alege pe nimeni.

Articole similare
Comentarii