Hai să promovăm împreună produse “Made in Moldova”. Covoare Ungheni – Moldabela îți oferă și comision de la 15%

Când suntem departe de ”acasă”, produsele fabricat în Moldova ne alină din dorul pe care îl purtăm pentru tradițiile și cultura noastră. Acel ”acasă” pe care îl construim în străinătate îl facem să fie cât mai aproape de valorile noastre ancestrale. Ajungem să ne decorăm casele în stilul nostru tradițional, spre fascinarea europenilor. Așa se face, că din casele noastre nu poate lipsi covorul, acest covor tradițional impregnat de simboluri profunde transmise din generație în generație, inclus de altfel și în patrimoniul UNESCO.

Covoarele din lână produse de fabrica de Covoare Ungheni cunoscută peste hotarele R. Moldova sub brandul Moldabela se înscriu aproape perfect în această ambianță. Pentru a pune în evidență patrimoniul nostru, Moldabela a creat colecția Basarabia, care include 3 covoare cu o bogată încărcătură simbolistică.

De ce am ales un covor de la Moldabela și de ce din lână

Am optat pentru un covor de la Moldabela pentru că este autentic, pentru că transmite emoția de ”acasă”, pentru că este în armonie cu decorul interior. Aleg aproape întotdeauna produsele fabricat în Moldova pentru că sunt ale noastre și pentru că în felul acesta, noi, cei din diaspora, putem susține producătorul autohton.

De ce din lână? În primul rând pentru că este natural. Iar orice produs natural durează mai mult în timp și este mult mai benefic pentru sănătate. Apoi, deși poate credeți că un covor de lână ar trebui să fie aspru și dur, trebuie să știți că aceste covoare de la Moldabela sunt extrem de moi la atingere, poți merge desculț pe ele anume pentru a simți calitatea acestuia. În plus, covoarele din lână oferă căldură casei, creează armonie și o ambianță plăcută pentru orice activitate în familie și între prieteni, devin un loc perfect de joacă pentru copii.

Lâna folosită de fabrica de Covoare Ungheni are certificarea Woolmark, unul dintre cele mai cunoscute certificate internaționale pentru textile. Produsele cu această certificare sunt testate atent pentru a se încadra în standarde de calitate. Asta înseamnă că există o garanție și că s-a folosit cea mai bună și mai pură lână.

 

 

De unde puteți cumpăra covoarele Moldabela

Dacă sunteți în diaspora, puteți comanda covorul preferat de pe moldabela.com/sau de pe Amazon. Livrarea se face destul de rapid și în siguranță. Dacă vă doriți o livrare rapidă – atunci în 2-3 zile covorul ajunge la dumneavoastră acasă, dacă optați pentru livrare standard – într-o săptămână primiți covorul preferat.

Covoarele Moldabela apreciate de cele mai cotate bloguri de design interior din lume

Covoarele Moldabela sunt înalt apreciate și în străinătate. Compania Covoare Ungheni le comercializează cu succes pe cea mai mare platforma de vânzări online din lume – Amazon. Pentru calitatea covoarelor, clienții platformei oferă cel mai adesea 5 stele – calificativul maxim posibil de pe Amazon. Feedback-ul oferit de cumpărătorii europeni este o mare recompensă și o dovadă în plus a aprecierii înalte a calității produselor Covoare Ungheni.

Fie că sunt din Italia, Germania sau Franța, bloggerii de design interior au doar cuvinte de laudă despre covoarele moldovenești Moldabela.

Clémence André, autoarea celui mai popular blog de design interior din Franța, spune despre covoarele Moldabela că ”sunt rezistente la uzura de zi cu zi și ușor de întreținut”.

Recomandă covoare Moldabela prietenilor tăi din Europa și ai comision de la 15%

Fiind cu gândul la conaționalii noștri din diaspora, fabrica de Covoare Ungheni lansează programul ”Ambasador Moldabela”.

Prin intermediul acestui program, Moldabela vă provoacă să fiți ambasadorul covoarelor de la Ungheni. Tot ce trebuie să faceți este să recomandați covoarele Moldabela de la fabrica de covoare Ungheni prietenilor din Europa, iar pentru asta obțineți un comision de la 15%. E simplu și comod să vă faceți venituri suplimentare promovând produse “Made in Moldova”. Înregistrarea se face accesând link-ul de mai jos:

https://moldabela.com/ambasador/

Câteva curiozități despre fabrica de Covoare Ungheni

Fabrica de Covoare Ungheni este una dintre cele mai mari fabrici de covoare din Europa. În anul 2020 a împlinit 40 de ani de la fondare. Are peste 400 de angajați dedicați, circa 400 de parteneri angro pe 5 continente și a participat de-a lungul anilor la peste 40 de expoziții.

Tradiția producerii covoarelor naturale, din lână hipoalergenică, a devenit pentru compania Covoare Ungheni dezideratul zilnic. Paleta de culori diversă, designul rafinat, face ca aceste covoare să se încadreze perfect în interioarele contemporane high-tech, loft, minimalist, modern.

În cei 40 de ani de activitate, fabrica a folosit pentru fabricarea covoarelor lână de la 20 000 000 de oi. Dacă toate covoarele create ar avea lățimea de un metru, acestea ar înconjura Pământul de 4 ori. Lungimea firului de ață folosit în 40 de ani este egal cu 2 distanțe dintre Pământ și Lună. Actualmente, fabrica utilizează 400 de nuanțe de culori și 400 de tone de ață lunar în procesul de producere a covoarelor.

Cu o colecție de peste 7500 de design-uri de covoare, adunate de-a lungul anilor, Covoare Ungheni cucerește cu dârzenie în continuare piața internațională. Înalta apreciere a experților străini poziționează covoarele din Ungheni în topul calității și al esteticului, în materie de accesorii de interior.

Așadar, dacă vreți să deveniți ambasador Moldabela și să promovați în țările din Uniunea Europeană produsele noastre autohtone, covoarele noastre de la Ungheni, nu vă rămâne decât să accesați link-ul moldabela.com/ambasador și să vă înregistrați.

(Articol publicitar)

Articole similare
Comentarii