La ce servește un președinte suspendat?

Dodon  suspendat din funcție. Cine face legea în R. Moldova nu mai are nevoie nici de Constituție, nici de legislație, nici de funcționarea statului de drept.

Meseria de avocat aproape că nu mai este necesară în R. Moldova, pentru că deciziile judecătorilor (în cele mai importante cazuri) sunt luate în altă parte. Acum, după a 4-a suspendare a șefului statului Igor Dodon, se pare că nici funcția de președinte nu mai este necesară.

Cine suntem de fapt? Mai putem spune că avem țară? De ce să fie păstrate niște funcții care nu servesc la nimic? Mai bine s-ar economisi bani din bugetul de stat, decât să continue acest joc ”de-a țara”.

La ce servește un președinte care este suspendat de fiecare dată când nu ia decizii conform necesității celor de la guvernare, conform necesității PD? De ce tace și nu contestă aceste decizii?

De menționat că astăzi, magistrații de la Curtea Constituțională au decis, pentru a patra oară, suspendarea lui Igor Dodon din funcția de președinte. Purtătorul de cuvânt al președintelui RM, Maxim Lebedinschi, citat de unimedia.info, a declarat că ”CC a fost utilizată ca instrument într-o luptă politică. În funcție de miniștri ar trebui persoane integre, cu studii și responsabile. Ne pare rău. Doi deputați nu au avut dreptul să inițieze o astfel de sesizare. Noi nu înțelegem, de când doi deputați sunt vocea prim-ministrului? Aceste provocări sunt generate de gevernare. Deja cetățeanul va da apreciere”.

Articole similare
Comentarii