Marina Tauber, reținută pentru 72 de ore în izolatorul CNA

Deputata Partidului Politic Șor, care a rămas ieri, 16 septembrie, fără imunitate parlamentară, iar ulterior a fost reținută la Orhei, îți va petrece urmatoarele 72 de ore în izolatorul Centrului Național Anticorupție, transmite zdg.md.

Solicitat de către Ziarul de Garda, avocatul deputatei, Marina Tauber, a comunicat că autoritațile au făcut percheziții la domiciliul Marinei Tauber.

Între timp, reprezentanții Procuraturii Anticorupție, au spus că deputata Reghina Apostolova se află la spital, asta după ce, aseară la câteva ore după reținere i s-ar fi făcut rău și a fost solicitată o ambulanța.

Cele doua deputate au rămas fără imunitate parlamentară, după ce ieri, 16 septembrie, procurorul general interimar, Dumitru Robu, a venit cu două demersuri în acest sens, iar 56 de deputați le-au susținut în plen. După ce au fost lipsite de imunitate parlamentară, Marina Tauber și Reghina Apostolova au fost escortate și reținute de ofițerii CNA. Cele două sunt vizate în dosarul privind frauda bancară din Republica Moldova.

Articole similare
Comentarii