Mesaj din diaspora: ”Da, oamenii se vând pentru un kg de hrișcă, pentru că într-adevăr nu au ce mânca”

În curând începe iar vânzarea voturilor pe un kg de hrișcă sau orez, o tehnică pe larg folosită în campaniile electorale din R. Moldova. Trebuie sau nu să îi criticăm pe oamenii care acceptă pomenile electorale de la partidele politice?!

Conaționala noastră stabilită în Franța, Viorica Țîmbalari, susține că acești oameni nu trebuie criticați, pentru că într-adevăr ei nu au ce mânca.

”Da, oamenii se vând pentru un kg de hrișcă pentru că noi toți am am ales în capul țării oamenii care ne-au adus la această situație. Un om care ar avea o pensie sau un salariu bun niciodată nu s-ar vinde pentru hrișcă. Noi nu trebuie să îi criticăm și să le spunem ”Oameni buni, nu vă vindeți”. Dar ce să facă acel om care într-adevăr nu are ce mânca? Nu știu ce alegere face el în cabina de vot, însă el nu are altă variantă decât să ia ce i se dă”, susține Viorica Țîmbalari în cadrul emisiunii Vocea Diasporei difuzată p Portalul Nr.1 al Diasporei ER NEWS.

Conaționala noastră mai crede că în R. Moldova este pusă în aplicare intenționat strategia de a aduce țara într-o sărăcie lucie ca apoi să se poată manipula cu această sărăcie în direcția care le trebuie partidelor politice.

Emisiunea integrală o puteți urmări accesând link-ul de mai jos:

Articole similare
Comentarii