O nouă pacientă mutilată la nas de italianul cu 8 clase, care se dădea drept medic chirurg: „Când mi-a dat pansamentul jos, nasul meu arăta ca un şniţel bătut pe tocător”

În mai 2018, la clinica Medas din București, falsul medic italian Matthew Mode i-a făcut femeii operație de deviație de sept, „ca să respirați bine”, iar ea a rămas cu nasul desfigurat, o pleoapă căzută şi atacuri de panică, scrie libertatea.ro.

Femeia în vârstă de 60 de ani a fost, preţ de un an de zile, pacienta lui Matthew Mode. Bărbatul a consultat-o şi a operat-o în mai multe clinici private din Capitală, „inclusiv în clinica Adinei Alberts, care acum spune că l-a reclamat la poliție, dar, de fapt, ei doi erau foarte apropiați!”, povestește pacienta.

Strâns legat de falsul medic apare un alt italian, Michelle di Chirico, dentist, dar despre care femeia spune că „se comporta în sala de operație de parcă era profesorul lui Matthew Mode”. Conform legii, nu e voie ca altcineva decât echipa operatorie să intre în sală! Libertatea a fost la clinica de stomatologie a lui Michelle, care se dezice de amicul său, spune că „eu am asistat la operații doar pentru că sunt un pasionat de chirurgie”.

Sunat de The Sun și abordat față în față de Libertatea, dentistul care a intrat în sală cu escrocul a confirmat că se pregătește să plece din România, „pentru că operez și în Italia”. Filiera italiană se extinde pe zi ce trece! În afară de falsul chirurg și de dentistul care apare azi în Libertatea, Știrile TVR au arătat ieri seară încă două nume de „specialiști” străini care practică în România, fără să fie înregistrați la Colegiul Medicilor.

„De un an trăiesc un coșmar, iar când am aflat că m-a operat un medic fără studii am avut un șoc! Soțul meu e o persoană publică și nu vreau să transform totul într-un conflict care să-l afecteze pe el”, a mărturisit pacienta lui Matteo Politi sau Matthew Mode sau Doctor Ciomu pe anabolizante.

Întreaga investigație o găsiți aici.

Articole similare
Comentarii