Octavian Țîcu vine cu precizări despre Blocul ACUM, PSRM, PD și Marina Tauber

Deputatul Blocului ACUM, Octavian Țîcu a explicat, într-un mesaj pe rețelele de socializare, ultimele declarații pe care le-a făcut în legătură cu Blocul ACUM și alianța cu PSRM. Parlamentarul spune despre Blocul ACUM că nu este o vacă sacro-sanctă, despre alianța cu PSRM că este nocivă pentru viitorul nostru pro-european, despre PD că locul lui Plahotniuc și al acoliților săi este pe banca acuzaților, într-un act de justiție corect, despre Marina Tauber și Ilan Șor că locul lor este la pușcărie.

Iată mesajul postat de deputatul Octavian Țîcu pe Facebook, în urmă cu puțin timp:

”1. DESPRE BLOCUL ACUM: Blocul ACUM nu este o vacă sacro-sanctă, forța acestuia a constat tocmai în diversitatea reprezentanților și a opiniilor existente. Nu sunt membru PAS sau Platforma DA, iar critica față de acțiunile Blocului s-au referit la derapajele atestate după preluarea puterii și ele vor continua, pentru că unicul meu raționament de prezență în parlament este respectul față de alegătorul nostru și de angajamentele asumate. Nu contest integritatea Blocului și voi fi în Bloc cât timp această integritate va fi menținută, dar până atunci cer expres transparență în decizii și respectarea democrației interne.

2. DESPRE PSRM: Nu am semnat înțelegerea cu PSRM, dar am susținut și voi susține guvernarea Blocului ACUM dacă această guvernare va fi o emanație a spiritului acestui Bloc. Consider că este nocivă pentru viitorul nostru pro-european continuarea alianței cu socialiștii, iar raționamentele le-am invocat în Parlament și în interviu.

3. DESPRE PARTIDUL DEMOCRAT: Locul lui Plahotniuc și al acoliților săi este pe banca acuzaților, într-un act de justiție corect. Am pledat pentru aplicarea imediată a Declarației privind statul capturat, ceea ce ne-ar fi salvat acum de împotmoleala politică actuală.

4. DESPRE MARINA TAUBER: Declarațiile pe care le-am făcut recent au resuscitat mai multe fosile, trolli și cadavre jurnalistice, dar cea mai comică este poza cu Marina Tauber. Vă întreb ca si pe Vlad Cebotari: asta-i tot ce puteți? 🙂

Poza este reală, la Cina Olimpică din ianuarie 2017, între un sportiv și ministru al sportului și o președintă a federației de tenis. În rest, locul Marinei Tauber și a lui Ilan Șor este la pușcărie. Punct.”

Articole similare
Comentarii