Portretul micuței Yasemin Vintea, realizat de un pictor din Israel

La mai bine de două luni de la tragedia din familia Vintea, a cărei fetiță de un an și două luni a fost ucisă cu cruzime de către dădaca ce o îngrijea, un pictor din orașul unde s-a produs crima Petah Tikva a realizat un portret al micuței Yasemin pe care l-a transmis părinților îndurerați.

Pictorul Shahar Na’amany a lăsat și un mesaj pe rețelele de socializare în care își exprimă speranța că acest caz dramatic prin care trece familia Vintea să fie primul și ultimul caz din lume.

”Acum aproximativ o lună am încheiat proiectul de comemorare personală, după incidentul tragic care a tulburat țara cu două luni și jumătate în urmă. Aș dori să exprim, în felul acesta, durerea personală asupra morții precoce a lui Yasemin Vintea. Sper că este primul și ultimul caz din lume! M-a atins destul de mult”, a scris pe Facebook Shahar Na’amany.

Amintesc aici că o ședință de judecată pe cazul omorului micuței Yasemin Vintea urma să aibă loc pe data de 16 iulie, dar a fost amânată. Deocamdată nu se cunoaște ce pedeapsă au cerut procurorii pentru dădaca, bănuită de comiterea crimei.

Articole similare
Comentarii