Primara din Sauca (Ocnița) povestește cum a fost renovată, cu ajutorul României, grădinița din sat nefuncțională de 20 de ani

Portalul Nr.1 al Diasporei ER NEWS continuă seria de interviuri despre grădinițele din R. Moldova care au fost reparate cu suportul financiar al României.

Grădinița din satul Sauca, raionul Ocnița, care a fost nefuncțională mai bine de 20 de ani, a beneficiat de două proiecte de finanțare din partea României pentru renovare: în 2011 și în 2016. În prezent, copii din Sauca se bucură la grădiniță de condiții de multe ori mai bune ca acasă.

”Noi toți știm și toată Moldova știe că peste 900 de grădinițe au fost renovate cu sprijinul României. Noi, cu ajutorul Guvernului României, am făcut condiții foarte bune pentru copiii noștri”, a precizat primara localității Sauca, Iraida Jitari.

Interviul integral cu primara localității Sauca, Iraida Jitari, îl puteți urmări accesând link-ul de mai jos:

*Acest proiect este realizat cu sprijinul Secretariatului General al Guvernului – Departamentului pentru Relația cu Republica Moldova.

*Conținutul acestui material nu reprezintă poziția oficială a Secretariatului General al Guvernului – Departamentului pentru Relația cu Republica Moldova.

Articole similare
Comentarii