Primarul din Țiganca despre ajutorul României în renovarea grădiniței: ”Sper să putem ajuta și noi într-o bună zi românii de peste Prut”

Portalul Nr.1 al Diasporei ER NEWS continuă seria de interviuri despre grădinițele din R. Moldova care au fost reparate cu suportul financiar al României.

Grădinița din comuna Țiganca, raionul Cantemir, a fost renovată cu sprijinul României în perioada 2014-2015, pentru lucrările de reparație fiind alocate 2 milioane de lei. Practic este vorba despre o grădiniță nouă în scheletul celei vechi. Pe banii României s-au reparat acoperișul, fațada în exterior și interior, a fost efectuată termoizolarea instituției, a fost schimbat mobilierul, rețelele inginerești, electricitatea.

”Copiii din comuna Țiganca, cei din R. Moldova sunt foarte fericiți. Sper ca noi într-o bună zi să putem ajuta și noi alți români, chiar și pe românii de peste Prut. Să ajutăm măcar cu un ”mulțumesc” pentru a răsplăti efortul înaintașilor noștri care nu au ajuns să își vadă visul împlinit”, a precizat primarul localității Țiganca, Petru Gandrabur.

Interviul integral cu primarul comunei Țiganca, Petru Gandrabur, îl puteți urmări accesând link-ul de mai jos:

 

*Acest proiect este realizat cu sprijinul Secretariatului General al Guvernului – Departamentului pentru Relația cu Republica Moldova.

*Conținutul acestui material nu reprezintă poziția oficială a Secretariatului General al Guvernului – Departamentului pentru Relația cu Republica Moldova.

Articole similare
Comentarii