Revoltător: Ambasadorul R. Moldova la Moscova transmite un sentiment de “mândrie pentru țara Uniunea Sovietică”

Halucinanta diplomație în stil moldovenesc. Ambasadorul R. Moldova la Moscova, Andrei Neguță, a transmis un mesaj cu prilejul zilei de 9 mai prin care își manifestă sentimentul de “mândrie pentru țara Uniunea Sovietică”.

”Stimați concetățeni ! Mă adresez Dvs din or. Moscova, unde există o atitudine deosebită a organelor statale, dar și a cetățenilor față de Ziua Biruinței în Marele Război pentru Apărarea Patriei. Vă transmit sincere felicitări cu aniversarea a 75-ea a Victoriei ! Pentru mine această dată are sentimentul de mândrie pentru țara Uniunea Sovietică, care a biruit fascismul, sentimentul de durere și mila față de acei ce și-au pierdut viața la război, sentimentul de recunoștință față de acei ce și-au apărat Patria. Veșnică memorie Eroilor !”, a scris pe rețelele de socializare Andrei Neguță.

Este revoltător și halucinant ca un asemenea mesaj să vină din partea unui ambasador al R. Moldova. Ce fel de patrie și a cui patrie au apărat buneii și părinții noștri în al doilea război mondial? Cum poți fi mândru de un sistem totalitar care ne-a ucis și schilodit buneii și părinții, care ne-a decapitat pe noi, românii din Basarabia, deportându-ne în Siberii de gheață?!

Articole similare
Comentarii