Rodica Berdilo și-a confirmat incompetența: ”Nu știu, nu comentez”

Judecătoarea care a invalidat alegerile locale noi din capitală, Rodica Berdilo, și-a confirmat incompetența într-un interviu pentru JurnalTV, în care mai degrabă a refuzat să răspundă la întrebări, decât să facă lumină pe mai multe suspiciuni ce planează asupra deciziei sale de invalidare a alegerilor din Chișinău și a mesajului personal postat pe pagina de Facebook a Judecătoriei Chișinău (sediul centru).

Fiind întrebată de către reportera JurnalTV cine a scris mesajul de pe Facebook, Berdilo s-a întrebat retoric: „Ce întrebare? Dar de cine este semnat?”

http://www.jurnaltv.md/news/2d5e8806677a28df/berdilo-nu-stiu-nu-comentez.html

Din acest răspuns al judecătoarei Rodica Berdilo, înțelegem că a confirmat faptul că ea a scris mesajul. Atunci cum pot fi explicate erorile și confuziile legate de utilizarea articolelor din Codul Electoral vechi și cel nou în motivarea deciziei pronunțate despre invalidarea alegerilor și mesajul semnat de Rodica Berdilo și postat pe Facebook?

Toate detaliile le găsiți în acest articol, pe care l-am scris acum o săptămână.

Eroarea gravă a judecătoarei Rodica Berdilo în mesajul postat pe Facebook

Judecătoarea a preferat să spună că nu are ce comenta, pentru că deja a comentat în mesajul de pe Facebook. Rodica Berdilo a invocat lipsa de timp și a refuzat să răspundă la mai multe întrebări. Așadar, prin asemenea exemple o dată în plus este scoasă în evidență justiția coruptă și incompetentă din R. Moldova.

Dacă vă doriți ca blogul www.elenarobu.md să vă informeze în continuare liber și echidistant, îl puteți susține făcând o donație aici.

https://www.paypal.com/donate/?token=&country.x=FR&locale.x=

Și prietenii tăi merită să cunoască această informație. De aceea distribuie pe Facebook, pune LIKE, invită prietenii să aprecieze pagina de Facebook Elena Robu Blog și să se înscrie în grupul Vocea diasporei.

Informația este putere, informați-vă corect!
Cu respect, Elena Robu

Articole similare
Comentarii