Și-a transmis live pe Facebook accidentul, după un ultim mesaj pentru familie

Un român a făcut accident în timp ce era live pe Facebook, pe o șosea din Germania. Mașina sa s-a izbit de un TIR, după ce tânărul a transmis un ultim mesaj familiei. Accidentul pare a fi produs intenționat de șofer.

Scena teribilă s-a consumat luni, imediat după ora locală 20.30 (ora României 21.30). În timp ce e live pe Facebook, românul transmite un mesaj tulburător părinților, transmite observator.tv.

Tânărul șofer dă de înțeles familiei că urmează să provoace un accident. El spune și motivul pentru care vrea să-și pună capăt zilelor, faptul că a fost părăsit de iubită. Conform tânărului, ea tocmai îl anunțase că se desparte, după 3 ani de relație.

”Tot ce am vrut eu a fost ea”, spune românul.

În tot acest timp, live-ul este urmărit de prietenii săi de pe Facebook.

”Trage pe dreapta și liniștește-te”, îi scrie un prieten șoferului.

După 8 minute de goană, românul accelerează spre 170 de kilometri pe oră, virează dreapta pe un alt drum și se izbește violent de un TIR.

După impact, telefonul său a continuat să transmită Live pe Facebook. După momente lungi de tăcere, pe înregistrare se aud voci în germană ale martorilor care i-au sărit în ajutor. Pe live intră și mama șoferului.

”Te rog, vorbești cu mine”, i-a scris femeia.

Românul însă pare a nu mai avea cunoștință, iar vocea nu i se mai aude în cele 45 de minute de live ce au urmat după accident. Pompierii germani și medicii au intervenit. Sunt auziți în timp ce acordă primul ajutor șoferului în mașina complet distrusă. Apoi, l-au scos și l-au dus la ambulanță, în timp ce telefonul continua să transmită în direct.

”Puteți să ne spuneți la ce spital l-ați dus?”, au întrebat prietenii românului, în comentariile transmisiei.

Salvatorii însă nu au luat în seamă telefonul. Live-ul este oprit în cele din urmă de un polițist, după 53 de minute și 50 de secunde de transmisie. Starea românului, deocamdată, nu este cunoscută.

Articole similare
Comentarii