Supereroii și supereroinele

Duminică, 22 mai, va avea loc prima Gală a Supereroilor din Moldova. Pe scurt, vor fi premiați cei mai buni tineri din țara noastră care s-au remarcat în diverse domenii și care pot fi inspiraționali și pentru alți semeni de-ai lor. Evenimentul este organizat de tineri pentru tineri. O idee interesantă și necesară pentru a motiva această categorie de populație să rămână acasă și să se implice în dezvoltarea țării.

Am decis să îi susțin și eu pe acești tineri entuziaști și să le urez mult succes în ceea ce realizează pentru că este o idee extrem de frumoasă și utilă. Am acceptat cu plăcere să fac parte din juriul care a selectat un supererou în domeniul jurnalismului. Alegerea nu a fost ușoară, toți cei care au fost nominalizați pentru acest premiu merită să primească trofeul pentru contribuția lor la dezvoltarea presei din Moldova. Dar sper că cel căruia i-am oferit votul meu să fie un exemplu care să inspire și alți tineri să procedeze la fel sau chiar mai bine (întotdeauna este loc de mai bine).

Am rămas plăcut surprinsă să constat calitatea juriului pe diferite domenii: vă dau doar câteva nume: regizorii de film Leontina Vatamanu și Igor Cobâleanschi, președintele Uniunii Cineaștilor din Moldova, Sergiu Prodan, secretara Consliului economic de pe lângă premier, Olga Melniciuc, interpretul Adrian Ursu.

La fel de prețioase sunt și personalitățile care vor oferi trofeele supereroilor în seara Galei, cum ar fi directorul Teatrului Național „Mihai Eminescu”, Petru Hadârcă sau directorul Publicis Moldova, NRG Events, Eugeniu Boico.

Fiecare țară își are eroii săi. Este bine să îi cunoaștem și să le apreciem meritele. Mai ales când vorbim despre tineri, care sunt viitorul oricărei națiuni!

14634910495593

 

P.S. Organizatorii Galei Supereroilor din Moldova sunt Președintele Centrului Național al Tineretului iYoung, Artiom Ursoi și Sergiu Bulat, Centrul Internațional Antidrog.

Mai multe despre acest eveniment aflați din emisiunea Alb&Negru.

Articole similare
Comentarii