Un pas către schimbare de la Andreea Raicu

Vedeta de televiziune din România, Andreea Raicu, a fost astăzi invitata mea la emisiunea Alb&Negru de pe UNIMEDIA. Este o prezență destul de caldă, motivantă, deșteaptă și extrem de frumoasă. Ea recunoaște că nu a fost întotdeauna așa, a trecut prin depresii, prin suferinți, prin tristețe. Dar… totul s-a schimbat în viața ei acum trei ani. Astăzi este plină de optimism, ochii sunt plini de fericire, iar inima gata să dăruiască și să împărtășească noua sa experiență de viață.

Emisiunea este într-adevăr motivantă pentru cei care simt nevoia de schimbare, pentru cei care suferă și cred că fericirea nu are cum să le aparțină. De aceea am hotărât să redau mai jos principalele lucruri pe care mi le-a spus Andreea, în speranța că vă vor ajuta să deveniți ceea ce vă spune inima că e bine să deveniți.

  • Aveam absolut tot ce îmi doream, aveam un stil de viața pe care multă lume și-l dorea și poate era inspirațional, dar nu eram fericită. Nici eu nu înțelegeam de ce eram nemulțumită. Aveam toate lucrurile pe care societatea spune că dacă le ai, ești fericit.
  • Ne e frică să fim diferiți, pentru că asta ar putea să ne schimbe viața, pentru că ne e frică să ieșim din zona de confort.
  • Când am decis să privesc în interiorul meu, nu m-am gândit la ce va spune lumea. După o perioadă grea din viața mea, am fost împinsă să mă uit în interiorul meu. Viața m-a dus în India.
  • Sunt mulți oameni care spun că nu știu ce își doresc. Noi exact nu știm cine suntem. Dacă noi nu știm cine suntem cu adevărat, nu știm ceea ce vrem de la viață.
  • Ni se spune de când suntem copii că nu e frumos să fii trist, nu e frumos să fii supărat, acestea sunt emoții pe care le reprimăm, dar la un moment dat ele răbufnesc.
  • Oamenii reali sunt frumoși. Ei sunt și veseli, sunt și triști, și melancolici, și supărați, sunt și veseli, pentru că toate astea sunt emoțiile noastre.
  • De foarte multe ori, oamenilor le este frică să zâmbească. De aceea, zâmbește-le tu și atitudinea lor se va schimba.
  • Când am decis să schimb ceva în interiorul meu, m-am retras în India. Pentru mine,  India a fost locul și momentul potrivit, deoarece m-am îmbolnăvit, mi-am rupt un picior, mama s-a înbolnăvit. Totul se ruina în jurul meu, așa că am decis să mă retrag. Eu m-am ajutat. În momentul în care vrei să schimbi ceva în viața ta, trebuie să acționezi.
  • Când vrei să schimbi ceva în viața ta, existența îți trimite toate lucrurile necesare. Depinde de noi dacă alegem să vedem semnele respective sau nu. Am ales să le văd pentru că era un moment când aveam nevoie de schimbare.
  • Inima noastră este cea care știe cel mai bine ce ne trebuie. Dar noi nu o auzim niciodată din cauza gălăgiei din cap. Dacă am de luat o decizie, nu întreb oamenii din jurul meu, ci stau cu mine, îmi închid telefoanele, meditez sau pur și simplu stau cu mine și văd ce simt. Nu analizez, doar mintea analizează, iar inima îți spune de ce ai nevoie.

Revin pe blog și cu alte experiențe pe care mi le-a împărtășit Andreea Raicu în cadrul emisiunii Alb&Negru.

 

Articole similare
Comentarii