Unde își pot lua rămas bun toți cei care l-au cunoscut pe Teodor Țăranu, fiul lui Anatol Țăranu, împușcat într-un apartament din Chișinău

Teodor Țăranu, fiul deputatului din primul Parlament Anatol Țăranu, împlinise pe 5 iunie 30 de ani. Câteva săptămâni mai târziu, cineva avea să îi ia viața, trăgând în el trei focuri de armă. Suspectul crimei este Boris Babin în vârstă de 32 de ani, reținut de poliție pentru 72 de ore.

Teodor Țăranu era angajat la Consiliul Suprem de Securitate al Republicii Moldova, în calitate de senior consultant. Prietenii și toți cei care l-au cunoscut pe Teodor spun că era un adevărat patriot, putea să discute ore întregi despre Moldova, despre jocurile geopolitice din regiune. Avea mereu o poziție și știa să o argumenteze de fiecare dată.

Toți cei care l-au cunoscut pe Teodor își vor putea lua rămas bun de la el în această seară, 01.07.2018, începând cu orele 17.00, la Biserica cimitirului Armenesc, unde va fi adus corpul neînsuflețit al lui Teodor sau mâine, 2 iulie. Teodor Țăranu va fi înmormântat pe 2 iulie, la Cimitirul Central din strada Armenească.

Aici aveți detaliile cum s-a produs crima.

Cum și de către cine a fost împușcat fiul deputatului din primul Parlament, Anatol Țăranu

Dacă vă doriți ca blogul www.elenarobu.md să vă informeze în continuare liber și echidistant, îl puteți susține făcând o donație aici.

https://www.paypal.com/donate/?token=3Ueaep1ieijF0Pr3a6BH03N06MuW0Hr1CM_5IkQAhS_cun-_D_qKsaPwDnjqJO36PUJl3m&country.x=FR&locale.x=

Și prietenii tăi merită să cunoască această informație. De aceea distribuie pe Facebook, pune LIKE, invită prietenii să aprecieze pagina de Facebook Elena Robu Blog și să se înscrie în grupul Vocea diasporei.

Informația este putere, informați-vă corect!
Cu respect, Elena Robu

Articole similare
Comentarii