(VIDEO) Euronews despre ”vrăjitoarele” care combat corupția în România: Fac ”vrăji” pentru ca doar candidații ”buni” să ajungă în Parlamentul European

Un subiect despre ”vrăjitoarele” din România care vor să influențeze alegerile europarlamentare din 26 mai pentru a combate corupția în România a apărut astăzi pe Euronews.

Jurnaliștii vorbesc despre cum aceste femei își pregătesc licorile pentru a se asigura că numai candidații „buni” vor ajunge în Parlamentul European.

”Pregătim o apă foarte puternică pentru a o avea gata pentru 25 mai, pentru ca fiicele mele să meargă să o arunce peste Guvernul României. Această apă descântată va lumina și va limpezi mintea politicienilor pentru a a lua decizii bune pentru poporul României. Ritualul nostru a fost făcut la miezul nopții”, a povestit Mihaela Minca, ”vrăjitoare” din România.

De obicei, femeia este solicitată pentru a rezolva probleme de amor sau de bani. Și doar recent și-a îndreptat privirea spre relele care macină România. Femeia s-a alăturat unui cerc de ”vrăjitoare” care aruncă ”vrăji” asupra politicienilor pe care ele îi consideră corupți.

”Am făcut un ritual de magie neagră pentru politicienii care nu se țin de cuvânt (să ofere poporului român un trai mai bun) să aibă probleme. Cei care au de gând să facă rău românilor, să se ducă la pușcărie sau să aibă probleme de sănătate. Dar noi vom lucra doar pentru bine”, a mai spus Mihaela Minca, în intervenția pentru Euronews.

Jurnaliștii mai spun că vrăjitoria, o veche tradiție populară, este foarte prezentă în România, dar și în alte țări din Europa de Est. În 2015, guvernul României a decis ca aceste practici să fie impozitate.

Întregul material video îl puteți urmări mai jos.

Articole similare
Comentarii