Atenționare pentru moldovenii care se află, tranzitează sau doresc să călătorească în Franța

Ambasada R. Moldova în Franța informează cetățenii moldoveni are se află, tranzitează sau doresc să călătorească în Franța că la 5 decembrie 2019 este anunțată o grevă a Regiei Autonome a Transporturilor Pariziene (RATP), a companiei naționale de căi ferate (SNCF), a sindicatelor FO-Transports et logistique și FO-Air France (sindicat al personalului la sol), care vor duce la perturbări ale circulației feroviare, urbane și interurbane, precum și în rețeaua rutieră și în orarul zborurilor companiilor aeriene.

Conform datelor Companiei Naționale de Căi Ferate – SNCF cetățenii sunt rugați să aleagă alternative de călătorie și să se informeze pe pagina de Internet https://www.sncf.com/fr despre trenurile care circulă la data de 5 decembrie 2019.

Informațiile despre evoluțiile din sistemele de circulație vor fi disponibile începând de marți, 3 decembrie 2019, orele 17:00, iar pe toată durata grevei vor fi disponibile zilnic, la aceeași oră, informații despre trenurile ce vor circula a doua zi.

Articole similare
Comentarii