Ce au făcut un moldovean și un român în Italia pentru că nu și-au primit banii pentru munca lor

Doi bărbați, un român și un altul originar din Republica Moldova, au fost arestați în Italia după ce au dat foc la camioneta proprietarului pentru că acesta nu i-a plătit pentru munca lor. Totul s-a întâmplat în provincia Verona, din Veneto.

Cei doi au afirmat că nu și-au primit banii cuveniți și drept răzbunare au cerut împrumut camioneta, după care i-au dat foc

Carabinierii au fost anunțați în noaptea de duminică spre luni, 11 martie, că pe via Donizetti, la Negrar di Valpolicella, o camionetă Renault Master este cuprinsă de flăcări. Ajunși la locul indicat, oamenii legii i-au găsit în apropiere pe cei doi bărbați. Oarecum satisfăcuți de fapta lor, lucrătorii aveau asupra lor băuturi alcoolice pe care tocmai se pregăteau să le consume, scrie rotalianul.com.

Muncitorul român și cel moldovean au mărturisit ulterior carabinierilor că au dat foc intenționat camionetei pentru că proprietarul nu le-a plătit anumite lucrări în construcții pe care aceștia i le-au efectuat.

Vehiculul, distrus complet de flăcări, a fost pus sub sechestru, în timp ce muncitorii au fost trimiși în judecată pentru infracțiunea de pagubă în dauna avutului privat.

 

Articole similare
Comentarii